Jalya bloemen heeft haar deuren gesloten

Wat twaalf jaar geleden begon als een avontuur is nu een mooie ervaring en herinnering geworden.

We hebben met hart en ziel mogen werken aan bloemen. Klein, groot, elegant, robuust, kleurrijk, ton-sur-ton, simpel of complex, voor iedere wens wat wils. Boeketten, bloemstukken, bruidsboeketten, rouwboeketten, Kerststerren, Valentijnrozen, Paasgeel, van roos tot hyacint, van glazen stolp naar gevlochten mand. We hebben het met liefde voor u gemaakt.

Sinds 28 maart 2015 heeft Jalya Bloemen aan de Molenstraat 2 te Waalwijk haar deuren voorgoed gesloten. Wij danken u voor uw vertrouwen, gezelligheid en bezoek en we hopen dat u ook terug kunt kijken op een prettige samenwerking. Bestaande overeenkomsten en/of contracten zullen per ingang van bovenstaande datum helaas niet meer zijn, evenals de stempelkaart die Jalya Bloemen alle jaren heeft uitgegeven.

Gelukkig mogen wij u melden dat de bloemisterij niet zal verdwijnen van uw vertrouwde bloemadres. Wij zijn erg dankbaar dat wij een zeer enthousiaste dame gevonden hebben die meer dan graag opnieuw kleur komt brengen met bloemen in Besoyen en omgeving. Mevrouw Senka Kroot zal vanaf medio april met haar bloemisterij La Vida op het voor u vertrouwde adres aanwezig zijn om u opnieuw te helpen al uw bloemenwensen in vervulling te laten gaan.

Met hartelijke groeten,

Jan en Lia van Daelen
Jalya Bloemen

 

This slideshow requires JavaScript.

6 Comments

on “Jalya bloemen heeft haar deuren gesloten
6 Comments on “Jalya bloemen heeft haar deuren gesloten
 1. Jan en Lia
  Na al die jaren gaan jullie nu stoppen en genieten van alle andere leuke dingen die er nog zijn.Nu kun je lekker lang naar de camping en hoeft niets meer op uur en tijd,heerlijk geniet er maar van het is jullie van harte gegund.
  Liefs Mien

 2. jammer dat Yalia haar deuren gaat sluiten, wens de nieuw bloemiste veel succes, mocht ik in de toekomst een bosje of plantje nodig hebben weet ik het juiste adres

 3. Hoi,Jan & Lia,
  ga genieten in goede gezondheid na een werkzaam leven.Gelukkig en fijn dat het een bloemenzaak blijft.
  Fijne jaren nog,groetjes,Gerdy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *